|
| Autor |
Wiadomość |
womax
Kolega

|
Czego słuchacie |
|
Elo tak jak w temacie piszcie jakiej muzyki słuchacie i mile widziane są też nazwy zespołów no to jo zaczna
Głównie Polski punk KSU,Dezerter,Bunkier,Big Cyc,Nauka o gównie,Defekt muzgó,The Bill itp. lubie też Oi punk Ramzes & The Hooligans,The Analogs, no i oczywiście Sex Pistols Hard Rock Black Sabbath AC\DC, czasami też alternatywny, System of a Down, Disturbed, ogólnie to wszystkie odmiany rocka przez reggae ska czasami dobre kawałki trance kończąc na dobrym hip-hopie(ale to bardzo rzadko )
_________________ Motór to stan umysłu... |
|
| Pią Paź 17, 2008 20:01 |
|
 |
adm_prezes
Gościu

|
|
|
o w mordę, ja nie słucham rocka, punk rocka i innych, ale zato chętnie jakiegoś transiku, jakiegoś hous'a, hip-hopu też czsem ale głównie to fatboy slim- love island, push the thempo i innych pisenek od nich;D
| Pią Paź 17, 2008 20:10 |
|
 |
kicaj
SZEF WSZYSTKICH SEFÓW

|
|
|
Ja ostatnio słucham psychodelicznego polskiego rapu:) (Kaliber44, Paktofonika)
a tak to uwielbiam: KULT, Myslowitz i raczej preferuje rocka
| Pią Paź 17, 2008 20:33 |
|
 |
Siwy
Gościu

|
|
|
prezes zapomniałeś dodać o Radiu Piekary
ja głównie Energy i Qlimax
| Pią Paź 17, 2008 20:40 |
|
 |
Pyskaty
Ziom
|
|
|
|
Ja preferuje Rap (jak kto woli to napisze Hip-Hop) ze klasyków to K44,PFK,Fenomen,Grammatik,(co za tym idzie lubie członków tych zespołów) no i oczywiście Kajman-a,Borixon-a,DonGural-a,RY 23 tez fajnie nawija ( ogólnie lubie całe PDG ) no i WNB-Wychowani Na Błędach
no i tez wybujaneee Reggae 
_________________ Miłość i pokój bracia i siostry ...   |
|
| Sob Paź 18, 2008 07:40 |
|
 |
Harnaś
Gościu

|
|
|
Moją muzyką jest Techno, a dokładniej: Hardstyle ( nie mylić z Hardcore'm) Trance (!) Club, House i Electro. nie będe pisał ze połączenie tych stylów typu Electro-House bo to bez sensu Qlimax i Energy to oczywicie podstawa ^^ A co do wykonawców to za dużo ich...
Nie pogardze Hip-Hop'em ale musi mi wpaść w uchp xD
I zapewne ku ździwieniu wielu z Was muzyka spokojna typu "Gosh Groban" polecam bo to na serio extra muzyka!
i to chyba wszystko xD
_________________ Hala Madrid! Hala Madrid!
Campo de estrellas
donde crecí.
Hala Madrid!
Juegas en verso,
que sepa el Universo
cómo juega el Madrid.
Sale el Madrid a luchar,
sale el Madrid a ganar.
Hala Madrid! Hala Madrid! |
|
| Sob Paź 18, 2008 11:54 |
|
 |
filipf3
Lama
|
|
|
Hmm ja słucham wszystkiego po trochu:emo punk-panic at the disco,fall out boy,hiphop-tede,borixon,bezele,,uwielbiam-Dżem,, xD,z techna- energy ,scooter ale stare kawałki xD.
_________________ szedł czerwony kapturek przez las i napotkał na swojej drodze kogo?HAŁA HAŁA,wilk sie zapytał dokąd idziesz czerwony kapturku?Czerwony kapturek odpowiedział; do BABA...itd xD |
|
| Nie Paź 19, 2008 09:48 |
|
 |
paker
|
|
|
|
mają ulubioną muzą jest d'n'b jeden z najlepszych wykonawców to Pendulum - In Silico, świetna muza, najnowszy album trochę podchodzi pod rocka, ale to i tak jest genialne
|
|
| Sob Lis 01, 2008 03:36 |
|
 |
|
|
| Sob Lis 01, 2008 03:36 |
|
 |
|
|